הפתגם היומי ווצאפ להורדה לפי ימים מועדים ואירועים בלוח השנה מתעדכן
אילו הודעות עם תמונות אנו אוהבים לקבל ושלוח בקבוצות ואטסאפ?. קבלו את הפתגם היומי ווצאפ להורדה לפי ימים מועדים ואירועים בלוח השנה מתעדכן לקט פתגמים עם תמונות וברכות איחולים ודברי חוכמה של אנשים מפורסמים.
חוכמת האדם הפתגם היומי ווצאפ להורדה
מסורת ישראל עתירה במשפטים חכמים בעלי מוסר השכל. בשנים האחרונות האמירות והפתגמים היפים מחלחלים לכל חלקי החברה. קחו למשל את הפתגם שתמיד נכון, גם לקוח התקופה שלנו – איזהו חכם הלומד מכל אדם מקור פרקי אבות פרק ד.

פתגמים יומיים איזהו חכם הלומד מכל אדם מקור פרקי אבות פרק ד
עוד באתר ברכות לראש השנה העברית החדשה
לראש השנה פתגמים יפים ממקורות ישראל והמסורת

לשנה טובה תכתב ותחתם ציטוטים לראש השנה מהמקורות ברכות להורדה

תמונות שנה טובה 2024 ברכות מקוריות עם ציטוטים
הפגמים המוכרים בשפה העברית עם תמונות חינמיות להורדה
שולחן האוכל והסעודות הביאו לעולמנו לא מעט משפטי מפתח. חלקם עוסקים בנימוסים שביב שולחן הסעודה והמפורסם שבהם הוא ללא ספק – "אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה." והשני "אין משיחין בשעת הסעודה." את שניהם עצבנו עם תמונות חינמיות להורדה ואתם מוזמנים להוריד ולשלוח לחברים ובני משפחה.

אין משיחין בשעת הסעודה פתגם עם תמונה להורדה

אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה
פתגמים טורקים עם תמונות להורדה
האימפריה הטורקית שלטה בישראל במשך כ 400 שנה. היא הותירה חותם תרבותי ואדריכלי בכל תחומי החיים שלנו. לכן לא פלא שמטבעות לשון ופתגמים מהתרבות הטורקית נחרטו ונותרו חלק מהתרבות העכשווית שלנו. רוצים כמה דוגמאות על משפטים יפים לחיים?. בבקשה!
מי שמחפש חבר ללא פגם נשאר ללא חבר
אתה מספר את סודך לחבר, אך גם לחברך ישנו חבר
מי שאוכל על קיבה מלאה כורה את קברו בשיניו
דוב רעב אינו רוקד

פתגם על חברות אמת עם תמונה להורדה אתר פתגמים יומיים
למה אנו אוהבים פתגמים בעלי מוסר השכל
פתגמים. הם מיושנים, עממיים, אדירים – ובכל מקום. אז הסבר מדוע בני אדם בכל רחבי העולם אוהבים פתגמים ואמרות בעלות מוסר השכל.
ממשפטי מפתח ישנים כמו "אין כאב, אין רווח" ועד חוכמת ספורט כמו "ההתקפה הטובה ביותר היא הגנה טובה", נראה שיש פתגם לכל דבר. יש סיבה טובה: פתגמים נוגעים כמעט בכל היבט של החיים, ומספקים חיבור לאמיתות שחורגות מאדם אחד או כל רגע בודד בזמן.
לפתגמים יש שמות רבים: אפשר לקרוא להם אקסיומות, מסורות עתיקות, אמרות ופתגמים. הגדרת פתגם אינה קלה, אבל כמו כל תחום בספרות, רוב האנשים מאמינים שהם יודעים אותו כשהם רואים אותו. באופן כללי, זו אמירה ישנה יותר אך לא תמיד המחבר ידוע.